Select Page

CHange of plans….

ARRUMA Wordt: Mary & The Dot

Na jarenlang met veel plezier artiesten en ondernemers te hebben geholpen werd het tijd voor iets anders. We reizen op dit moment de wereld over en de focus ligt daardoor meer op digitale ondersteuning.

ONS BLOG blijft nog even bestaan!

Onze huidige projecten ronden we in de aankomende maanden af. Nieuwe projecten worden (in ieder geval tot half 2018) niet aangenomen. Ons Blog met tips & trics blijft online met de volgende onderwerpen:

Artist support

Allerhande tips voor artiesten

Stel de juiste vragen

Tips over anders denken

Productiviteit

Administratie, planning, organisatie…. En heel veel andere vieze woorden.

Overig leuks

Leuke nieuwtjes, artikelen en geheime recepten of kortingen voor onze leden.

WAT GAAN WE DOEN?

In het kort: Websites maken. Maar alles nog steeds met het doel jou een stap verder te helpen.

Juiste vragen stellen

Een mooie website is mooi. Maar vaak is het nodig om eerst een stap terug te nemen: Wat is het doel van de website? Waar wil je als persoon of onderneming over 1,2,3 jaar zijn? Daar gaan we eerst samen mee aan de slag.

U.X / U.I. / Design

Whut? In het kort gaat het om het WOW effect. Een bezoeker komt op jouw website en heeft een geweldige ervaring. Niet alleen de website zelf is prachtig vormgegeven, maar alles is duidelijk, makkelijk vindbaar en heeft een twist waardoor de bezoeker jou niet vergeet.

Optimalisatie

Uiteindelijk moet alles technisch ook goed in elkaar zitten. Wij hebben ons hier het afgelopen jaar verder in gespecialiseerd. Denk aan: Snelheid, Vindbaarheid, Veiligheid en Naadloze integraties van alle platforms die jij gebruikt en/of belangrijk zijn op dit moment.

Laatste projecten

 

Nextlab

Reality is only a small part of what is really possible. neXtlab is a research and development laboratory for the neXt generation of creators.

World music forum

Open source netwerk voor de WereldMuziek sector in Nederland.

Drongo talenfestival

Het Drongo talenfestival is het grootste festival rondom taal in Nederland en Vlaanderen. Jaarlijks in het laatste weekend van september in de Jaarbeurs Utrecht.

yay! Wonderlabs

Programs, festivals and other amazing projects for children between 4 and 9 in particular, and 0-100 if they are interested. Its all about (re)building confidence and awakening of the universal wondering that is within every child and human being.

Laatste websites

 

ESTO ROTTERDAM

Esto is een klein Mediterrans restaurant in de Hofbogen Rotterdam. Esto betekend “wij zijn” in het Koerdisch. Laat je verleiden is de slogan en dat al zeker gebeuren!

NAAR WEBSITE

YAY! Kinderfestival

Na drie jaar succesvolle festivals en programma’s voor kinderen te hebben georganiseerd gaat YAY! nu een stapje verder. YAY! Wonderlabs is het nieuwe project en zal eind 2018 lanceren.  WEBSITE

Kempeneers bv

Voor Kempeneers BV heeft Arruma een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Tevens hebben wij de website gemaakt en al het drukwerk zoals de brochure, flyers, visitekaartjes en banners. Samen met Artechvision maakte we ook de video en foto’s

WEBSITE

WIJS fotografie

Wijnand Schouten is een Rotterdamse fotograaf, wij maakten voor hem een simpele website welke dient als een digitaal visitekaartje.

WEBSITE

Je mag ons nog steeds bellen: 0621585173

Of laat een berichtje hier achter. Een reactie komt waarschijnlijk ergens vanuit Azie.. Of Europa.. Of Amerika